tisdag 20 december 2011

SMS

Veckorevyn har redan lärt allmogen en hel del om vad killar menar med sina olika SMS; Bla förklaras det att långa SMS betyder att killen är svartsjuk, och smileybruk att mottagaren är dum i huvudet. Deras informativa 10-punktslista saknar dock flera viktiga bitar som varje flicka behöver veta för att klara sig i den moderna dejtingdjungeln. Som tur är finns Sveriges främsta kristna blogg till er räddning!

Om killens SMS innehåller ordet "men" i början av en mening så är det ett säkert tecken på att han är stressad över att du är okonfirmerad.

Om hans SMS innehåller ett ojämnt antal tecken så kan det betyda att han är seriemördare, eller ännu värre; Rödhårig! Hursomhelst så bör du inte träffa honom ensam.

En annan viktig ledtråd att hålla utkik efter är låneord. Finska sådana innebär att han bär kniv (eller lyssnar på P4), franska att han är slarvig med upphängningen av blöta handdukar, och engelska att han har högre skulder hos CSN än vad du har.

Endast jazzmusiker skickar SMS efter klockan 23 på vardagar, så det är verkligen något att hålla utkik efter. För att inte tala om SMS som innehåller fler än två konsonanter! Det är nämligen ett säkert tecken på att han skrattar på fel ställen när han ser romantiska komedier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar