lördag 2 juni 2012

Angående djurplågerskan i Jämtland


Aftonbladet publicerade nu på morgonkvisten en artikel om två färska fall av djurplågeri i Jämtland...


 Vi som kristna tycker förstås att människan som skapelsens krona och Guds avbild ska få bestämma över djuren, och inte bara bestämma; Utan döda dem, äta dem, rida på dem, sno deras hud för att bygga käcka rattmuffar, och till och med utföra plågsamma djurförsök på dem i tveksamma syften (t.ex. för att kolla så att kaniner inte blir skalliga av skönhetssalva avsedd för människors nyllen).

Men vi tycker inte att man ska få plåga djuren hursomhelst; Inte ens om man tycker att det är skoj... Förutsatt att man inte har vit rock och någon etiknämnd att skylla på, förstås. Och det är just vad den här rocklösa djurplågerskan i Aftonbladet har ägnat sig åt.

Vi tycker heller inte om när poliser och åklagare låter djurplågeriet fortgå fast de får det berättat för sig. Särskilt inte när boven ifråga är berömd just för sitt envisa okynnesplågande av djur.

Därför tänkte vi ta och missbruka bloggen till lite utomrättsligt pöbelvälde genom att hänga ut djurplågerskan här så att fler t.ex. ska kunna undvika att utsätta fler delikata djur för just hennes onödigt plågsamma sadism.

Tyvärr är våra stalkerkunskaper något bristfälliga, och föremålet för uthängningen är en lurig jäkel som ofta byter namn. I skrivande stund nöjer vi oss därför med att posta hennes ursprungliga och bortbytta namn. Det kan i vart fall fungerar ifall man vill Googla ormkvinnan lite. Och det namnet är "Aud Stokman".

Vi uppdaterar inlägget med ett färskt namn när vi vet mer!


Hon byter förmodligen nylle mer sällan än namn,
och kanske kan denna bild hjälpa jämtlänningar
att gå i vida cirklar runt damen vid hundpromenaden.
Eller släppa hunden och beordra attack; Vilket som funkar för oss.

Uppdatering:
Andra namn hon använt tycks vara "Linda Marie Sofie Hansen Hagen-Johansen", "Marianne Nilsen", "Annie Olsson", "Anne Olsen" och "Linda Johansen". Inget av dessa namn är ännu verifierat (t.ex. via myndighetshandlingar, kända vittnen, eller ens Ratsit), och de bör endast användas för att kikas efter t.ex. på ID-handlingar hos folk man gör djuraffärer med. Och inte för att slå folk på käften, utan bara för att minimera risken för onödigt plågsamma djuraffärer.


Uppdatering 2:
Orsaken till att den otäcka kvinnan är så svår att hänga ut ordentligt är inte bara att hon byter namn lika ofta som vanliga människor byter strumpor, utan även att hon har en sekretessmarkering i folkbokföringsdatabasen. Det betyder alltså att Skatteverket har beslutat sig för att hjälpa henne att hålla sig gömd.

Vilket alltså innebär att en myndighet aktivt hjälper henne att tortera djur, medan två andra (Åklagarmyndigheten och Racke Blåljus) som skulle kunna göra något åt saken passivt hjälper henne att fortsätta (även när brotten är pågående och läget för djuren är akut!).

Som om det inte vore nog så finns det en fjärde myndighet som inte tycks ha något emot norskans verksamhet, nämligen Länsstyrelsen i Jämtlands län. Fast det gör inte så mycket eftersom de är ganska tandlösa... Om de skulle smälla henne med djurförbud så kan hon smita över till ett annat län och där lagligt fortsätta med sin verksamhet.

Ibland kan man inte ens grunka till hur det här landet sköts.

Hursomhelst så är ett av namnen halvverifierat nu. Hon använder själv namnet "Anne Olsen" i telefon, så om du, kära läsare, skulle få för dig att skicka ett argt formulerat brev till en Anne Olsen så kommer det förmodligen inte att drabba någon oskyldig. I hela riket finns det nämligen endast 5 stycken Anne Olsen med oskyddad identitet i närheten av 55 år. Och ingen av dem bor i närheten av 

Anne Olsen
Bye 730
83070 Hammardal

Eller ens nära Jämtland.

"Anne Olsen" är förresten född 9:e december 1957.

Om ni vill skicka brev men spara porto så har Google varit snälla nog att lägga upp karta och bild av hennes gård här, så att vem som helst kan överlämna brev personligen.

Förresten är det fullt lagligt att krossa rutan på en varm bil om det finns minst en hund inuti bilen. Man bör för säkerhets skull ha med sig vittnen som kan intyga att rutor krossas för hundens skull, och inte bara är vanlig vandalism.
Vi förmodar att undantaget främst är tänkt att användas på parkerade bilar utan människor i, men om bilen ifråga nu skulle röra sig i hög fart med en sadistisk djurplågerska i förarsätet så är det ju en gråzon som hundstackarn som man vill rädda knappast bryr sig om. Hundar blir förresten rädda och springer bort när de hör ljudet av krossat glas, så det är nog inte sådär jättenoga om hunden som räddas finns i närheten av bilvraket bilen när polisen anländer.

I vilket fall så kör djurplågerskan en vit Volvo 245-833 (herrgårdsvagn) av 1987 års modell, med registreringsnummer KZT 632. Den kan beskådas här på SVT Play i 6 dagar till om ni vill titta lite på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar