tisdag 17 januari 2012

Faktakollen: Klagomuren


Jävla skitmur
Västra muren, ofta kallad "Klagomuren", är ett populärt turistmål i Jerusalem. Muslimer håller den helig för att profeten Muhammed parkerade sin flygande häst där år 620 e. Kr., och judar är barnsligt förtjusta i den för att den påstås vara resterna av kung Davids tempel. Många "kristna" inbillar sig också att murjäveln kan förvarna om Kristus återkomst genom att börja kissa.

Men sanningen är att muren är ett falsarium! Bibeln är alldeles glasklar:

"När Jesus lämnade templet och var på väg därifrån kom hans lärjungar fram till honom och pekade på tempelbyggnaderna. Då sade han till dem: 'Se på allt detta - sannerligen, här kommer inte att lämnas sten på sten, allt skall brytas ner.'" (Matt 24)

"När han gick ut från templet sade en av hans lärjungar: 'Mästare, se vilka stenar och vilka byggnader!' Jesus svarade: 'Du ser dessa stora byggnadsverk. Här kommer inte att lämnas sten på sten, utan allt skall brytas ner.'" (Mark 13)

Och det är bara två exempel. Ni ser ju själva på bilden att muren består av stenar på stenar, och att varken stenar eller murbruk är helt nerbrutna. Den enda tänkbara vetenskapliga och teologiska förklaringen är att muren alls inte har något med Davids tempel att göra (eftersom det är helt nedbrutet).

Vi på RK vill därför uppmana alla rättrogna kristna och judar att sluta låta sig förföras av muren; Det är alldeles solklart att åbäket inte är något mer än en muhamedansk parkeringsplats, och följaktligen inget att bry sig om.

Istället för att vallfärda till Jerusalem så bör ni uppsöka Sjuhäradsbygden och där begapa våra egna fina gärdesgårdar! Dessa vackra murar finns överallt i riket, men i Västergötland är de särskilt heliga. Ty mot dessa gedigna försvarsverk har mången smålänning krossats i sina ständiga försök att välla över gränsen för att ställa till med gårdfarihandel, oreda och mord.

Det har visserligen inget med judendom, kristendom eller islam att göra, men vad vi än ber till så kan vi alla söka gemenskap kring det faktum att den enda acceptabla smålänningen är en död smålänning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar