fredag 20 januari 2012

En slags särskolaDet har visat sig att Försvarets radioanstalt, i folkmun kallat FRA åt helvete, är en svårförbätterlig kriminell organisation som förutom att lagligen massavlyssna svenska folket också bryter mot personuppgiftslagen genom att lagra uppgifter de inte får lagra, och genom att vägra radera dessa uppgifter ordentligt efter att ha blivit fångade med fingrarna i syltburken. Dessutom har de den fula ovanan att sprida vidare uppgifter till Säpo och till utländska underrättelsetjänster.

Säpo står för det missvisande namnet "Säkerhetspolisen", och är en slags särskola dit vanliga poliser (som i princip inte kan få sparken) som har gjort sig omöjliga i den öppna verksamheten genom att t.ex. vara orimligt inkompetenta förpassas. Den vanliga polisen i Sverige klarar att lösa ungefär 4% av alla anmälda bostadsinbrott, så ribban ligger inte sådär jättehögt.

Det här är förklaringen till att bottenskrapet hos Säpo mest är kända för morden på Olof Palme och Anna Lindh, för att ha låtit Stig Wennerström spionera i 20 år medan utredningen mot honom pågick, för att ha väntat 10 timmar med att larma efter att spionen Stig Bergling rymde, och för sitt envisa struntande i rikets författning i och med deras kriminella åsiktsregistrering som pågick minst mellan 1969 och 1998.

Våra fina borgare har i samarbete med Socialdemokraterna kommit på en lösning på ett av de senare problemen, alltså det att FRA olovligen läcker till klantarna hos Säpo. Genom att helt enkelt göra läckaget lagligt försvinner ju den kriminella biten i hanteringen, och vi här på RK vill verkligen applådera tilltaget; Utan att ödsla en enda skattekrona försvinner hela den aktuella brottsligheten i ett svep!

Problemet med de lagbrytiga lagringarna av uppgifter kvarstår dock, och ännu har ingen politiker klurat ut en lösning på det problemet. Den gamla metoden att koppla en sanktion till lagöverträdelsen verkar inte gå hem i riksdagen, för när FRA bryter mot lagen får de varken straff eller vård, utan ett s.k. "påpekande" (dvs ett "fy") från Statens inspektion av försvarsunderrättelseverksamheten (SIUN).

SIUN är till för att minimera FRA:s kriminella verksamhet, och vid ungefär en tredjedel av deras kontroller fyas FRA utan att någon förbättring sker. Vilken medborgare som helst kan kontakta SIUN för att kolla om FRA har begått några kriminella övergrepp mot medborgaren som begär kontrollen, och vi på RK misstänker att det behövs någon människa med prickfritt belastningsregister och kristet namn för att sätta lite eld i baken på våra folkvalda.


Därför vill vi strängeligen uppmana alla rättrogna att kontakta SIUN och begära kontroll, och om övergrepp upptäcks vattenkamma håret och kontakta medierna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar