tisdag 22 maj 2012

Ytterligare ett attentat från våldsvänstern!

Våldsvänstern

"Den svenska våldsvänstern får i princip röra sig med fria tyglar och utan att fördömas av varken politiker eller journalister", sägs det på Sverigedemokraternas största blogg apropå SDU:s kommande manifestation mot vänstervåldet.

Och så är det; Sverigedemokraterna har det verkligen inte lätt i dagens politiska klimat. Till och med Jimmie Åkesson struntar i att fördöma attacker mot Sverigedemokrater. När deras David von Arnold Antoni fick ett hakkors inristat i pannan under valrörelsen 2010 så hade Åkesson tex mage att säga att förövaren "ger intrycket av att vara en väldigt jordnära och stabil person"!

Nu har våldsvänstern slagit till igen, och inte heller denna gång fördöms det fruktansvärda dådet av någon politiker eller journalist. För er som inte orkar läsa artikeln hos DN så kan den sammanfattas med att våldsvänstern har infiltrerat en barnteater och kallat Sverigedemokraterna för "nazister".

Men att kalla Sverigedemokraterna för nazister är inte bara elakt och odemokratiskt, utan även fel. Sverigedemokraterna grundades av nazister för nazister, men den tiden är numera överspelad och idag är de - precis som många israeliska judar - både sionister och rasister, och med homohat och uniformsförbud så har de dessutom säkerställt att få eller inga nazister ska känna sig välkomna hos Sverigedemokraterna.

För att undersöka om något annat parti är lika antinazistiska som Sverigedemokraterna är så ringde vi upp Vänsterpartiets partisekreterare Aron Etzler för en kort intervju:

RK: "Sverigedemokraterna har ju för att motverka nazistisk infiltration uniformsförbud i sitt parti, medan ni inte har det. Kommentar?"

Etzler: "Va? Uniformsförbud?"

RK: "Ja, nazister är barnsligt förtjusta i uniformer, homoerotiska orgier, och judeutrotning, och genom att förbjuda ett av dessa tre fenomen så kan man undvika de andra två."

Etzler: "Vi upplever inga problem med nazister i vårt parti, och är det något vi är för så är det homoerotiska orgier."

Och där har ni det direkt från drakens mun, kära läsare! Vänsterpartiet välkomnar alltså nazister i sitt parti, medan Sverigedemokraterna inte gör det. Så sluta omedelbart att kalla Sverigedemokraterna för nazister.

2 kommentarer:

 1. David von Arnold Antoni skar sig själv i pannan och varför hatar SD yttrandefrihet ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Korrekt. Alltså hyllade Åkesson förövaren när han kallade David von Arnold Antoni "stabil" och "jordnära".
   Sverigedemokraterna hatar inte yttrandefrihet lika mycket som de älskar sin offerroll. Detta eftersom de vinner väljarnas sympatier när det är synd om dem. Det förklarar både David von Arnold Antonis jordnära och stabila illdåd, och anmälan av barnteatern.

   Radera