fredag 11 maj 2012

Gud är inte onödig; Ge alla era pengar till Boots!


Utrotningshotade i Sverige

Idag rapporteras det att apotekskedjan Boots kraftigt drar ner på verksamheten i Sverige på grund av mördande konkurrens. För oss i den kristna bloggosfären är det läge att gråta en skvätt och börja att be extra flitigt för ökad profit åt den brittiska apoteksjätten!

2009 räddade Regeringen Reinfeldt oss från apoteksmonopolets sekulära ok när de - motiverade av sin religiösa tro på osynliga händer - öppnade upp Sverige för mindre vetenskapliga och mer internationella apotek. Visserligen är inte Boots någon renodlat kristen organisation, men de är kända för att lura hjälpa korkade fromma sjuklingar att köpa helande vatten - s.k. homeopatisk medicin - istället för antikristlig obiblisk medicin.

Och mer vidskeplighet är verkligen vad vi behöver i det här landet och i den här världen! Vetenskapen har visserligen förlängt vår medellivslängd med 50 år, och räddat ett oräkneligt antal miljarder människor undan svältdöden, men den har också givit oss Charles Darwins teori om evolution genom naturligt urval och därmed burit fram odjur som Stalin, Hitler och Beatrice Ask till makten.

Dessutom har teorin inbillat många människor att Gud är onödig, och varje sådan stackars själ kommer att brinna för evigt i Helvetet. Och för evigt är jättemycket längre än 50 år, och den första förlorade själen omintetgör alltså hela vetenskapens ökning av medellivslängden!

Tänk på det nästa gång du ska välja medicin!

2 kommentarer:

  1. Med tanke på att Boots bla krävde att Apoteket skulle nedgradera sitt datasystem för att konkurensen inte skulle bli orättvis så har kapitalismen visat sitt rätta ansikte igen - pengar före människans välmående.

    SvaraRadera
  2. Apotekets uppdrag att tillhandahålla de läkemedel som svenska folket behöver är borttaget. Nu vill aktieägare tjäna mer pengar genom att öka reklam för medicinprodukter och därmed ökar försäljningen av läkemedel. Som alla vet finns på bipacksedeln en lista över negativa sidoeffekter av medicinen (1 på 10, 1 på 100, 1 på 1000 osv) - alltså ökar skador från medicinkonsumtion genom Apotekets avreglering.

    SvaraRadera